Strauss Adriatic

STRAUS

Nastali smo 1992. godine kao porodično preduzeće DONCAFÉ Group i danas sa ponosom možemo reći da smo jedan od lidera u delatnosti prerade kafe i proizvodnje proizvoda na bazi kafe. Od osnivanja pažljivo gradimo ime, koje je i danas garant kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada.

Tokom deset godina stvara se i razvija prepoznatljiv brend Doncafé, osvajamo mnoga priznanja i nagrade, gradimo distributivnu mrežu, osvajamo značajan deo tržišta i što je najvažnije, trudimo se da u svakom trenutku negujemo iskrene odnose prema našim vernim potrošačima. Doncafé 2003. godine dobija strateškog partnera – multinacionalnu kompaniju Strauss International. Od tada počinje kontinuirano ulaganje, kako u zaposlene, tako i u tehnološko usavršavanje i osavremenjivanje samog procesa proizvodnje kafe i unapređenje svih aspekata poslovanja. Strauss International prepoznaje potencijal Doncaféa i domaćeg tržišta i odlučuje se za još veća ulaganja.

Od 2005. godine Doncafé Group je u potpunosti u vlasništvu Strauss International. Ova internacionalna kompanija je u svetu na petom mestu po prometu kafe, dok je u proizvodnji tradicionalne kafe najjača u Jugoistočnoj Evropi. Doncafé, u punoj snazi i sjaju, 2007. godine postavlja temelj unapređenju kvaliteta i budućim uspesima. Kao dokaz posvećenosti kompanije visokim standardima i kvalitetu proizvoda izgrađena je nova fabrika kafe u Šimanovcima.

Naša kompanija nastavila je da uvodi inovacije u sistem proizvodnje i tokom 2010. godine i da radi na širenju i unapređenju cele palete svojih proizvoda. Danas, uvođenjem jedinstvenog sistema proizvodnje – AROMA EXPERT, postavljamo nove standarde kvaliteta, donoseći kafu potpuno neodoljivog mirisa i punog ukusa.